dijous, 3 d’octubre del 2013

Classes de Música



Tots sabem la importància que té en tots els aspectes de la vida la música, i per tant, igual d'important ha d'ésser en el desenvolupament integral dels nens i nenes durant la infància.
És per això que enguany incorporem a la nostra escola les classes de música.
Cada dimecres, de la mà de la Rosa, treballarem la sensibilització, és a dir, el desenvolupament de la sensibilitat i les capacitats del nen/a a través del joc, , la rítmica, el moviment, l' audició i la cançó. L'objectiu de la música en aquesta etapa de l'educació infantil resideix en el treball de les sensacions més que en la comprensió pròpiament dita.
Tant els petits com els més grans podran gaudir aquest curs de noves sensacions i experiències dins l'àmbit de la música (molt present ja a la nostra escola), però d'una manera més acurada i dirigida per una mà experta i professional.
Aquesta setmana hem pogut disfrutar de la primera classe, primer amb el grup dels petits i, a continuació amb els grans.
Tots estàven ben encuriosits quan hem presentat a la Rosa i, tot i que al principi es mantenien a l'expectativa, sobretot els més grans, s'han anat implicant cada cop més fins a assolir un nivell molt participatiu, en concret durant la roda d'instruments, on tots els companys i companyes han volgut tocar tots els instruments i, fins i tot repetir.
El punt àlgid ha estat el final de la classe amb una "Marxa Radezky" que hem pogut ballar plegats.
Us en deixem un petit resum que esperem que us agradi... 

















 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada