dilluns, 4 de març del 2013

Preinscripcions curs 2013-2014




Quasi sense adonar-nos, ja estem al mes de Març i comencen els períodes de preinscripcions i portes obertes a la major part de les escoles d´arreu.
Desde l´Escola Bressol Dracs volem fer una crida a tots aquells que ens volgueu venir a conèixer. La nostra escola ofereix matrícula oberta durant tot l´any perque ens basem, desde sempre, en la premisa que els nens neixen quan neixen, i no es pot supeditar això a períodes de matriculació rígids i limitats.

A l´Escola Bressol Dracs no fem portes obertes, t´obrim la porta

Acceptem nens/es desde 3 mesos fins a 3 anys durant tot l´any, tot i que tenim un nombre de places limitat, donat que sóm una escola petita i familiar.
Concertem les entrevistes en horari escolar ( tret que a la persona interessada no li sigui possible venir dins d´aquest horari), perque creiem que és molt important per els pares i mares que han de deixar per primera vegada als seus fills a càrrec d´altres persones, poder veure el dia a dia de l´escola i còm s´hi desenvolupa l´activitat quotidiana.
També recomanem venir amb el nen/a per a que hi hagi un primer contacte amb el nou entorn.




Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o per telèfon. En el cas que us interessi obtenir informació prèvia podeu donar un cop d´ull a la nostra pàgina de Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada